ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


Τελέσθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας και από το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ Δράμας στις 24 Μαϊου 2020 ώρα 11.00 π.μ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Δράμας, κατόπιν αδείας και ευχών του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ Παύλου, αρτοκλασία με αφορμή την Κυριακή Τυφλού.
Παρόντες στην αρτοκλασία ήταν μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας, εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ, Περιφερειακοί σύμβουλοι ΑΜΘ, εκπρόσωποι του Δήμου Δράμας, εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου ΠΕ Δράμας, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού, εκπρόσωποι από τη σχολική επιτροπή ΠΕ Δράμας, αλλά και άλλων φορέων και συλλόγων της ΠΕ Δράμας.
Αμέσως μετά την τελετή στον προαύλιο χώρο του Ναού, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας κ. Σμάραγδος Κρεμύδας και ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας κ. Κων/νος Αποστολίδης, ευχαρίστησαν τον εφημέριο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Δράμας πάτερ Γεώργιο αλλά και όλους αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους τη σεμνή αυτή τελετή υπέρ υγείας των ατόμων με προβλήματα όρασης και κατ’ επέκταση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιων πασχόντων και των οικογενειών τους. Με επιστολή του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής απέστειλε τον χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους και ανέφερε ότι οι ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να παραστεί.
Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι έλαβαν άρτο και κεράσματα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...