ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΜΑΜΕΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 16,17,18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΕΣ

 

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΑΜΘ κατά την Συνεδρίασή του, στις 13/09/2020 στην Ξάνθη και σύμφωνα με το πρακτικό Νο 4 (Θέμα 7ο) της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 12/7/2020, αποφάσισε την προκήρυξη Εκλογών, προκειμένου να αναδειχθεί νέο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή, λόγω λήξης της θητείας των οργάνων.

Συνεπώς καλούνται όλοι οι φορείς – μέλη με τους αντιπροσώπους – συνέδρους τους, να προσέλθουν
την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε Ροδόπης, διεύθυνση Δημοκρατίας 1 και Μπακάλμπαση 13 Κομοτηνή , προκειμένου να ψηφίσουν.

Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να ψηφίσουν τα μέλη είναι η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου δημοσίου εγγράφου καθώς και η εξόφληση της συνδρομής όπως έχει οριστεί από την Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 12 Ιουλίου 2020 ( 7ο Θέμα ).

Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν ως υποψήφιοι ψηφοδέλτιο της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ ,καλούνται να μας γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους αυτή, το αργότερο μέχρι τις 8 Οκτωβρίου και ώρα 13.30 με γραπτή αίτηση, την οποία και θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας μέσω e-mail ή ταχυδρομικώς.
Η παρουσία όλων των συνέδρων στις εκλογές της Ομοσπονδίας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε και η δυναμική πορεία της.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με Εκτίμηση,
Για το ΔΣ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...