ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Κύριε Καλλινικίδη,

Το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας αποτελεί το πρωτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό όργανο των ατόμων με αναπηρία, χρονίων πασχόντων και των οικογενειών τους για την ΠΕ Δράμας, είναι ιδρυτικό μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΑΜΘ  και μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ.
Με το παρόν έγγραφό μας, σας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, σχετικά  με το  1ο θέμα που τέθηκε στο τελευταίο Συμβούλιο της ΔΕΚΠΟΤΑ  της 7ης Ιουλίου 2020  με το οποίο ζητείται να παρθεί απόφαση σχετικά με την πραγματοποίηση αιτήματος για  παραχώρηση του πρώην Στρατολογικού Γραφείου Δράμας στη ΔΕΚΠΟΤΑ προκειμένου να το εκμεταλλευτεί για πολιτιστικό σκοπό.
Γνωρίζετε ήδη  κ. Καλλινικίδη, ότι το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας όλα αυτά το χρόνια, έχει αναπτύξει μια πολύ πλούσια κοινωνική δράση, στηρίζοντας πολλά μέλη του και τις οικογένειές τους, σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με την αναπηρία. Προσφέρει επίσης νομική υποστήριξη, διοργανώνει συνεστιάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές με απώτερο σκοπό την έξοδο των μελών του και των οικογενειών τους από τα προβλήματα,  την απομόνωση και τον περιορισμό.
Επίσης, γνωρίζετε ότι το Σωματείο στεγάζεται στο πρώην στρατολογικό γραφείο Δράμας, το οποίο εσείς διαπραγματεύεστε, εφόσον  μας  επισκεφθήκατε προεκλογικά στις  6 Μαΐου 2019 στο χώρο του πρώην στρατολογικού γραφείου Δράμας και μιλήσατε παρουσία ατόμων με αναπηρία, μεταξύ άλλων και για κοινωνική πολιτική!
Σας κάνουμε κι εμείς γνωστό, επιπλέον, ότι καταφέραμε μετά από πολύ κόπο και μόχθο   και υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας  κ.κ Παύλου, να στεγάσουμε το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας στο πρώην στρατολογικό γραφείο που μέχρι τότε στεγαζόταν με τη βοήθεια της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας σε άλλο κτίριο.
Το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας  ζητά άμεσα να αποσύρετε την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για το κτίριο του πρώην Στρατολογικού Γραφείου Δράμας, η οποία εναντιώνεται με το κοινωνικό έργο που επιτελούμε  και πλήττει το κύρος της ΔΕΚΠΟΤΑ. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...