ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήριο προς το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως

Ευχαριστήριο που απέστειλε το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας στον Διευθυντή του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομεου Εκπαιδεύσεως Ταξίαρχο Ιωσηφίδη Μιχαήλ

* Κοινοποίηση όπως πίνακας αποδεκτών

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Δράμας είναι το επίσημο πρωτοβάθμιο όργανο στην Π.Ε Δράμας, ιδρυτικό μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΑΜΘ και μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ. Ιδρύθηκε το 2010 και έχει ως σκοπό του, σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις του, την οργάνωση, την ενημέρωση και τη συμπαράσταση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιων πασχόντων και των οικογενειών τους, που κατοικούν στη Π.Ε Δράμας. Προωθεί και προάγει τη συλλογική δράση και τη συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ των Α.με.Α και συνεργάζεται με συγγενείς φορείς του νομού και της Περιφέρειας. Όταν απαιτείται διαμόρφωση, συμπλήρωση και τροποποίηση νομοθετικών πλαισίων που αφορούν τα ΑμεΑ, επεμβαίνει δυναμικά και αποφασιστικά.
Ο Πρόεδρος κ. Αποστολίδης Κων/νος και τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Αρχίατρο κ. Κωνσταντίνο Νεανίδη, Διευθυντή της Ογκολογικής Κλινικής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424, αλλά και στο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που τους διακρίνει και που με απόλυτη αφοσίωση βοηθούν και θεραπεύουν άτομα με αναπηρία και χρόνιους πάσχοντες με τις ιατρικές τους γνώσεις και την εξειδικευμένη εμπειρία τους. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι του εξαιρετικού έργου που επιτελούν.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ


• Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλος Νικόλαος
• Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας-Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, κ. Στεφανής Αλκιβιάδης
• Διευθυντή Διευθύνσεως Υγειονομικού ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΥΓ), Υποστράτηγο Τάκο Παναγιώτη
• Ε.Σ.Α.με.Α
• Π.Ο.Α.με.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...