ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη

Ο Πρόεδρος κ. Αποστολίδης Κωνσταντίνος και μέλη του Δ.Σ του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της ΠομαμεΑ , του Ν.Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας, εκπροσώπους της Περιφερειακής ένωσης τυφλών Αν.Μακεδονίας και Συλλόγου Νεφροπαθών Δράμας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νέο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας κ.Αποστολίδης ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ αλλά και την ανάγκη στήριξης του Σωματείου ΑμεΑ Ν Δράμας αφού εκεί εξυπηρετούνται καθημερινά δεκάδες Αμεα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαδόπουλος καλοσώρισε τους εκπροσώπους ΑμεΑ , τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας θα συνδράμουν για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ. Τέλος συμφώνησαν σε μια γενικότερη αγαστή συνεργασία για το καλό των ΑμεΑ, χρονίων Πασχόντων και των οικογενειών τους που κατοικούν στη ΠΕ Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...