ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νεοεκλεγέντα Βουλευτή ΝΔ ΠΕ Δράμας κ. Μπλούχο Κωνσταντίνο πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πρόεδρος κ.Αποστολίδης Κωνσταντίνος μαζί με μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Περ. Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΑΜΘ, μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας, εκπροσώπους της Περιφερειακή Ένωσης Τυφλών Αν.Μ και τον Γεν Γραμματέα του Συλλόγου Νεφροπαθών Δράμας.

Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα στο γραφείο του Βουλευτή κ. Μπλούχου, οι εκπρόσωποι του Αναπηρικού κινήματος συνεχάρησαν για την εκλογή του στη ΠΕ Δράμας ενώ παράλληλα του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα τα οποία έχει αναλάβει. Ο κ. Μπλούχος από την πλευρά του καλοσώρισε και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους ΑμεΑ επισημαίνοντας ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία του με το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ.Αποστολίδης ενημέρωσε τον κο. Μπλούχο για θέματα που αφορούν το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναφέρθηκαν επίσης, σε μια σειρά από ζητήματα που η υλοποίησή τους απαιτεί τη συνεργασία του Βουλευτή ΝΔ ΠΕ Δράμας με το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας και συμφώνησαν στην ανάγκη μιας ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των ΑμεΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...