ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ανανέωση σύμβασης παραχώρησης χώρου στρατολογικού ακινήτου προς το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας
Υποδέχθηκαν τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας την Τρίτη 12/07/2022 στις 11.00 π.μ στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας (πρώην στρατολογικό γραφείο Δράμας) τον Διοικητή της Ε΄ Μοίρας καταδρομών κ. Κοσκερίδη Ηρακλή, προκειμένου να υπογραφεί από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ. Αποστολίδη Κων/νο και τον ίδιο, η νέα σύμβαση παραχώρησης του Ισογείου Στρατιωτικού ακινήτου (πρώην στρατολογικό γραφείο Δράμας) στο οποίο στεγάζεται το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας από το 2014. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας ευχαριστούν θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλο Νικόλαο για την άμεση ανταπόκρισή του, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος-Πρασίνου και Λειτουργίας δημοτικού καταφυγίου Δ.Δράμας Κο Μουρβετίδη Μιχάλη, τον Αντιδήμαρχό Διοικητικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού Δ.Δράμας και νομικό σύμβουλο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κο Τάσσου Μιχάλη και τον Κο Χάϊτα Μιχάλη για το ενδιαφέρον και τις άμεσες ενέργειές τους, την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ, την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ για τη στήριξή τους και όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλλαν στη δρομολόγηση και επίτευξη του κοινωνικού αυτού σκοπού.
Ο εν λόγω χώρος, εξυπηρετεί πολλαπλά τις ανάγκες του Σωματείου, δεδομένου ότι επειδή είναι ισόγειος, είναι προσβάσιμος για τα άτομα με κινητική αναπηρία και επιπλέον βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.
 



 

0 σχόλια





  • Εάν είσαι νέος/α 18-29 άνεργος/η με αναπηρία ή χρόνια πάθηση, πάρε μέρος στο νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης της ΕΣΑμεΑ!
    https://www.esamea.gr/pressoffice
    Δείτε περισσότερα

    0 σχόλια





  • Ζητείται άτομο με αναπηρία από 50 % και άνω εγγεγραμμένο στο ειδικό μητρώο ανέργων ΟΑΕΔ, για να αντικαταστήσει άτομο το οποίο πρόκειται να διορισθεί στο δημόσιο. Θα εργασθεί σε ΚΕΚ της Δράμας,στο οποίο εργάζεται αυτή τη στιγμή το προσεχώς διορισθεν άτομο, το υπόλοιπο του χρόνου που απομένει από το πρόγραμμα 1+1. Πληροφορίες στο 2521100379 καθημερινά 9.30 με 1.30

    1 σχόλιο





  • Έχει επιλεγεί η ταξινόμηση "Τα πιο σχετικά", συνεπώς κάποια σχόλια μπορεί να έχουν εξαιρεθεί.
    Τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δραμας δέχθηκαν επίσκεψη, την Τετάρτη 6 Ιουλίου στα γραφεια του Σωματείου, από τον υποψήφιο βουλευτή Δράμας ΚΑΕΠ κο Τοπαλίδη Στυλιανό. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ.Ν Δράμας κος Αποστολίδης Κωνσταντίνος, η γεν. Γραμματέας του Σωματείου κα Διαμαντή Παναγιώτα, ο αναπληρωτής γεν γραμματέας κος Ξενόπουλος Μηνάς, ο ταμίας του Σωματείου κος Πράσατζης Κωνσταντίνος και η Αντιπρόεδρος ΚΑΕΠ κα Βορβολάκου Μελίνα. Η συνάντηση είχε…
    Δείτε περισσότερα

    0 σχόλια





  • 0:00 / 7:19
    Πολλά και σημαντικά θέματα στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Αμεα που έγινε στην Κομοτηνή

    0 σχόλια





  •  

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

      Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...