ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΠΟΜΑΜΕΑ ΑΜΘ

Τη Κυριακή 20-3-2022 στη Κομοτηνή και στο ξενοδοχείο ¨chris & eve¨πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ και της Ε.Ε της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ .
Στη συνεδρίαση παρέστη και μας τίμησε με τη παρουσία του ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ κ.Γιάννης Λυμβαίος κι έδωσε μια ιδιαίτερη διάσταση στη συνάντηση. Αφού συζητήθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης ο κ Λυμβαίος ενημέρωσε τα στελέχη της ΠΟΜΑμεΑ για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το χώρο μας κι επιδιώκει η ΕΣΑμεΑ να προωθήσει στη κυβέρνηση.
Αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτάσεις που προωθήθηκαν ανά Υπουργείο και μας μετέφερε το βαθμό της αποδοχής τους ανά πρόταση και Υπουργείο.
Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα που είχε να συνεδριάσει το Δ.Σ της ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ λόγω της πανδημίας του covid 19 αυτή η συνάντηση ήταν ένα γεγονός ελπίδας και προσδοκίας για την επιστροφή στη κανονικότητα.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.
Ευχαριστούμε το Πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ κ Ιωάννη Βαρδακαστάνη για τη διαχρονική του στήριξη και την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστούμε επίσης το ξενοδοχείο chris & eve και τη διεύθυνση του για την ωραία φιλοξενία και τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας όπου συνεδριάσαμε.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...