ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

📢📢📢Το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας έπειτα απο απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου συνδράμει στη φιλανθρωπική εκστρατεία για την "Κιβωτό του Κόσμου" που βασικό σκοπό έχει τη στήριξη και τη φροντίδα κυρίως απροστάτευτων παιδιών, αλλά και παιδιών μονογονεϊκών οικογενειών με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο.
Ο κάθε πολίτης που θέλει να συνδράμει σε αυτή τη προσπάθεια μπορεί να καλεί στον αριθμό ☎️19828 από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ή μπορεί να στείλει Μήνυμα SMS στο 19828 από κινητό τηλέφωνο και ενισχύει αυτόματα οικονομικά με 2,48 Ευρώ την Κιβωτό του Κόσμου. Επιπρόσθετα, αύριο 30 Απριλίου 2020 στην εκπομπή "παρεμβάσεις" του ΣΤΑΡ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην προσπάθεια αυτή. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου να συντονιστούν στο κανάλι για να παρακολουθήσουν την εκπομπή.
📌 Σημαντικό!!
Ο πενταψήφιος αριθμός 19828 ανήκει στην Κιβωτό του Κόσμου και ο κάθε πολίτης δύναται να συνδράμει οικονομικά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο που λάβαμε.
#ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ''#ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ#
Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, συμμετέχει στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν ο Πάτερ Αντώνιος και οι Εθελοντές της «ΚΙΒΩΤΟY ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με σκοπό τη στήριξη και τη φροντίδα κυρίως απροστάτευτων παιδιών, αλλά και παιδιών μονογονεϊκών οικογενειών με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Για το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθεί ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα στην «Κιβωτού του Κόσμου» την Πέμπτη 30 Απριλίου από ώρες 15:00 έως 17:00 από τον σταθμό STAR Β.ΕΛΛΑΔΟΣ και την εκπομπή «Παρεμβάσεις», όπου θα μας μιλήσουν διεξοδικά για το έργο της Κιβωτού οι δημιουργοί, οι εθελοντές και τα ίδια τα παιδιά. Αναλυτικότερα στις Δράσεις της Κιβωτού περιλαμβάνονται: Α) Τα Σπίτια Φιλοξενίας που βρίσκονται στην Αθήνα, τον Πειραιά, στο Βόλο, τα Ιωάννινα και τη Χίο, όπου φιλοξενούνται 230 παιδιά συνολικά, Β) Το πρόγραμμα «Στέγη για τη Μητέρα και το Παιδί» όπου άστεγες και άπορες μητέρες ενισχύονται μηνιαίως με οικονομικά βοηθήματα, Γ) Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» όπου εξυπηρετεί 200 οικογένειες πέραν αυτών που σιτίζονται καθημερινά, Δ) ενώ τέλος αναλαμβάνει καθημερινά τη σίτιση για 500 παιδιά και καλύπτει τις ανάγκες αυτών και των οικογενειών τους για ένδυση, υπόδηση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Καλούμε όλους τους Συλλόγους, Φορείς, Επιχειρήσεις και Δραμινούς Συμπολίτες μας, να δείξουμε έμπρακτα για μια ακόμη φορά, την Ανθρωπιά, την Αγάπη και την Αλληλεγγύη μας, όπως και πολλές άλλες φορές στο παρελθόν, κι ότι ως τοπική κοινωνία στεκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας και ιδίως στα παιδιά που έχουν ανάγκη και τα οποία χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη και τη βοήθειά μας στις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας!
Συμμετέχουμε Όλοι! Καλούμε στον αριθμό 19828 από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ή στέλνουμε Μήνυμα SMS στο 19828 από το κινητό μας τηλέφωνο και ενισχύουμε οικονομικά με 2,48 Ευρώ/ανά Kλήση ή SMS την «Κιβωτό του Κόσμου»! Όλοι Μαζί Μπορούμε!
Ας χαρίσουμε Χαμόγελα και Ελπίδα στα Παιδιά αυτά!
#kivotostoukosmou#Servoperamikeco#ipadrama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...