ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ & ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, όπως επιτάσσει το Καταστατικό, η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας και στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το έτος 2020. Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ήταν:
1. Η εκλογή 3μελούς Προεδρείου της Συνέλευσης
2. Η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
3. Ο Διοικητικός Απολογισμός (Έκθεση πεπραγμένων) για την περίοδο από 01/01/2019 έως 31/12/2019
4. Ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2019
5. Η Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
6. Ο προϋπολογισμός του έτους 2020
7. Οι εγκρίσεις απολογισμών του έτους 2019 και του προϋπολογισμού 2020
8. Ο ορισμός Ημ/νίας αρχαιρεσιών για εκλογή μελών του Δ.Σ, εκπροσώπων ΠΟΜΑΜΕΑ, εκπροσώπων ΕΣΑΜΕΑ
Στη Γ.Σ. παρέστησαν μέλη του Σωματείου από τους πέντε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, τα οποία ενημερώθηκαν για τα ανωτέρω θέματα και τα ενέκριναν με τη διαδικασία ψήφισης δια της ανατάσεως χειρός όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείου.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από την πολυπληθή παρουσία των μελών του Σωματείου στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και ζήτησαν να παραμείνουν όλοι ενεργοί για να έχει φωνή το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας σε προτάσεις και επεμβάσεις θεμάτων αναπηρίας εφόσον εκπροσωπεί άτομα με αναπηρία.
Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παρουσία εκπροσώπων της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Αν.Μακεδονίας & Θράκης, εκπροσώπου του κυβερνητικού Βουλευτή ΝΔ Ν. Δράμας, εκπροσώπων των βουλευτών Σύριζα & ΚΙΝΑΛ, αιρετών της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, εκπροσώπων σωματείων, συλλόγων, φορέων ,σωμάτων ασφαλείας, μελών και φίλων του Σωματείου. Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν πρόσωπα που εργάζονται στον ΕΦΚΑ Μισθωτών Δράμας (Πρώην ΙΚΑ Δράμας) για την ευαισθησία και την εν γένει στάση τους ως προς τις ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα ως προς τα άτομα με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και όλους αυτούς που στηρίζουν έμπρακτα το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ Δράμας, που η ύπαρξη και η λειτουργία του είναι απαραίτητη στην περιοχή της Δράμας, εφόσον εξυπηρετούνται σε αυτό καθημερινά και σε καθορισμένο ωράριο λειτουργίας, δεκάδες άτομα με αναπηρία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...