ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία            Ν. Δράμας 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 269/2010 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ .
Έδρα: ΔΡΑΜΑ
Διεύθυνση: Γ.Ζερβού 38 (πρώην στρατολογικό γραφείο)
Πληροφορίες :τηλ:2521100379, fax:2521105312
Δημήτριος Μπόσκος , Πρόεδρος Τηλέφωνο: 6945370019
Ελένη Γιόφτσιου, Γεν. Γραμματέας  Τηλέφωνο: 6975260658
Email: somatioameandramas@gmail.com

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας στηρίζει την Οργανωτική Επιτροπή της Συνεργασίας Επιχειρηματικών, Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων για την προώθηση Αναπτυξιακών Θεμάτων για τη Δράμα και την συνάντηση που θα γίνει στα πλαίσια της ενημερωτικής ημερίδας, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας. Παρόντες θα είναι ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε κ.Απόστολος Αντωνούδης καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών και μεταφορών. Η συζήτηση έχει σκοπό την προώθηση δημιουργίας του οδικού άξονα Δράμας –Αμφίπολης, ένα οδικό δίκτυο το οποίο είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί άμεσα.
Το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας αριθμεί πάνω από 530 ενεργά μέλη πλέον που προέρχονται από ποικίλες αναπηρίες. Εξαιτίας αυτών, οι συντοπίτες μας με αναπηρία αναγκάζονται να μετακινούνται πολύ συχνά προς τη Κεντρική Μακεδονία προκειμένου να επισκεφθούν μεγάλα Ιατρικά Κέντρα.
Το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας εκπροσωπεί όλα τα άτομα με αναπηρία του Νομού Δράμας και θα βρίσκεται παρόν στην ημερίδα προκειμένου να δώσει τη δική του ώθηση για την άμεση κατασκευή του οδικού δικτύου Δράμας Αμφίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024

  Δημοσίευση ΚΥΑ και διευκρινιστικής εγκυκλίου για τη χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2024 ...